Jegyvásárlás


Program


Az Úr kutyái a Nyulak szigetén - várostörténeti séta

Az Úr kutyái a Nyulak szigetén - várostörténeti séta

Gyere el várostörténeti sétánkra, amelynek keretén belül megismerheted a Margit-szigeti domonkos apácakolostor, a domonkos rend, és Szent Margit életének történetét, miközben korabeli élőzenével repítünk vissza a középkorba!
Kutyabarát séta!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 6. péntek, 17:00

Az Úr kutyái a Nyulak szigetén - várostörténeti séta középkori élőzenével

Miért öltek meg egy Árpád-házi herceget a Margit-szigeten, és hol őrzik ma a csontjait? Hogyan élte kolostori életét Szent Margit? Vajon hogyan találták meg V. István halotti koronáját? Tudod-e, ki a csillagászok védőszentje?

A séta időtartama 1,5 - 2 óra. Kérjük, folyamatosan kövessék az esemény bejegyzéseit, mert ott adunk tájékoztatást arról, ha a program valamilyen okból elmarad!

Helyszín: Margitsziget

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

zenés játék két részben

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!