Jegyvásárlás


Program


Az ünnepek hangjai - A Lélekhang kamarakórus koncertje

Az ünnepek hangjai - A Lélekhang kamarakórus koncertje

A zene és a költészet segítségével idézzük meg a 7 fő ünnepet, bejárva az évkör lelki zarándokútját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 18:30

Az ünnepek hangjai
Zenével és versekkel az ünnepkörön át. A Lélekhang kamarakórus koncertje.

Ahogy az ember az útját járja, az év is járja titokzatos, évszakokon átívelő köreit. Utunkon az ünnepek a lámpásaink. Egyedülálló koncertre hívjuk vendégeinket, ahol felcsendülnek az ünnepek sajátos hangjai: Szent Mihály bátorsága, a Karácsonyi születés csöndje, Vízkereszt fénye, Húsvét áldozata, a Mennybemenetel emelkedettsége, Pünkösd lángja, és János nap tüze. A zene és a költészet segítségével idézzük meg a 7 fő ünnepet, bejárva az évkör lelki zarándokútját.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!