Jegyvásárlás


Program


Az igazság

Az igazság

francia–japán dráma, 108 perc, 2019
francia és angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 7. szerda, 14:00

Rendező: Hirokazu Koreeda

Szereplők: Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Ethan Hawke, Ludivine Sagnier

 

A korosodó díva, az egykori mozicsillag egy olyan film forgatásán vesz részt, amely egy soha nem öregedő anyáról szól. A színésznő szerepéhez meglepően hasonló módon éli életét, többek között ebből fakad viharos kapcsolata forgatókönyvíró lányával, aki pont a forgatás idején látogat haza amerikai férjével és kislányával. A viszontlátás apropója, hogy megünnepeljék a díva önéletrajzának megjelenését. Az önfényező szöveg tele van ferdítésekkel és valótlanságokkal, ahogy erre a lánya lépten-nyomon emlékezteti az anyját. Régi sérelmek, családi titkok, méltatlan mellőzés, féltékeny rivalizálás bukkan fel a múltból, amibe anya és lánya mellett az amerikai férj is belekeveredik.

Koreeda Hirokazu a kortárs japán mozi legjelesebb rendezője a Bolti tolvajok című filmjével 2018-ban a Cannes-i Filmfesztiválon a legjobb filmnek járó Arany Pálmát érdemelte ki, és Oscar-díjra is jelölték az idegen nyelvű film kategóriában. Az igazság világpremierje a 76. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon volt, ahol a film nemcsak versenyben volt, de a fesztivál nyitófilmjeként is debütált. A japán rendező első nemzetközi alkotásában a francia filmművészet dívája, az Oscar-jelölt Catherine Deneuve (Iszonyat, A nap szépe, Táncos a sötétben, 8 nő, Én és a mostohám); az Oscar-díjas Juliette Binoche (Három szín: Kék, A lét elviselhetetlen könnyűsége, Az angol beteg, Csokoládé, Sils Maria felhői, Páncélba zárt szellem); a négyszeres Oscar-jelölt Ethan Hawke (Holt költők társasága, Mielőtt felkel a nap, Szép remények, Kiképzés, Mielőtt lemegy a nap, A hitehagyott); és Ludivine Sagnier (8 nő, Swimming Pool, Szerelem a felhők fölött) játsszák a főszerepeket.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!