Jegyvásárlás


Program


AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ ÉS MÁS BOLONDOS MESÉK
4

AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ ÉS MÁS BOLONDOS MESÉK

A három népmese középpontjában “bolondos” történetek állnak, mint például a Benedek Elek gyűjtésében megtalálható Bolond Istók. Mindannyiunk emlékei között ott vannak a nagy mesegyűjtő, mesemondó csodásan illusztrált könyvei, ezeken nőttünk fel, s ezeket adjuk át gyermekeinknek is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 14. kedd, 14:00

Napsugár Bábszínház
Az igazmondó juhász és más bolondos mesék
báb mesejáték

A magyar népmesékben a bolondok visszatérő, közkedvelt szereplők. Kiváló lehetőséget adnak e tréfás mesék az egyes személyiségtípusok kifigurázására, jellemrajzok észrevétlen ábrázolására. A mese végén pedig még az is kiderülhet, hogy a “bolondnak” van a legtöbb esze. Olyan előadás ez, melyben vásári hangulatot teremtve szórakoztatjuk közönségünket.

Rendező: Czipott Gábor
Tervező: Lenkefi Zoltán

Játsszák: Balázs Csongor, Czumbil Örs, Lovas Gábor

4 éves kortól
Az előadás hossza: egy felvonás, 1 óra 10 perc

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!