Jegyvásárlás


Program


Az elvarázsolt könyv

Az elvarázsolt könyv

A darab főhőse egy rosszcsont, csibész kisfiú, aki félelemben tartja gyengébb, bátortalanabb társait, és állandó bosszúságot okoz a felnőtteknek. Egy napon azonban csodálatos dolog történik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 17. vasárnap, 10:00

Az elvarázsolt könyv
Inversedance | Fodor Zoltán Társulat – táncjáték gyermekeknek, egy felvonásban.

A darab főhőse egy rosszcsont, csibész kisfiú, aki félelemben tartja gyengébb, bátortalanabb társait, és állandó bosszúságot okoz a felnőtteknek. Egy napon azonban csodálatos dolog történik. A kisfiú egy könyvet talál az utcán, s mikor az kinyílik, két kobold jelenik meg, akikkel izgalmas és mókás kalandokba keveredik, és e kalandok végén rátalál a lelke mélyén szunnyadó jóságra, és igaz barátságot köt saját fantáziavilágának mesés lakóival.

Koreográfus: Fodor Zoltán
Létrejött az NKA, az EMMI valamint az Előadó- és Alkotóművészetért Alapítvány támogatásával.

Műsoridő: 45 perc

10.00–13.00 Kézműves játszóház: Elvarázsolt kastély műanyagpalackból az újrahasznosítás jegyében – Hozz magaddal egy PET palackot!

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!