Jegyvásárlás


Program


Az elvarázsolt könyv

Az elvarázsolt könyv

A darab főhőse egy rosszcsont, csibész kisfiú, aki félelemben tartja gyengébb, bátortalanabb társait, és állandó bosszúságot okoz a felnőtteknek. Egy napon azonban csodálatos dolog történik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 17. vasárnap, 10:00

Az elvarázsolt könyv
Inversedance | Fodor Zoltán Társulat – táncjáték gyermekeknek, egy felvonásban.

A darab főhőse egy rosszcsont, csibész kisfiú, aki félelemben tartja gyengébb, bátortalanabb társait, és állandó bosszúságot okoz a felnőtteknek. Egy napon azonban csodálatos dolog történik. A kisfiú egy könyvet talál az utcán, s mikor az kinyílik, két kobold jelenik meg, akikkel izgalmas és mókás kalandokba keveredik, és e kalandok végén rátalál a lelke mélyén szunnyadó jóságra, és igaz barátságot köt saját fantáziavilágának mesés lakóival.

Koreográfus: Fodor Zoltán
Létrejött az NKA, az EMMI valamint az Előadó- és Alkotóművészetért Alapítvány támogatásával.

Műsoridő: 45 perc

10.00–13.00 Kézműves játszóház: Elvarázsolt kastély műanyagpalackból az újrahasznosítás jegyében – Hozz magaddal egy PET palackot!

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

zenés játék két részben

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!