Jegyvásárlás


Program


Az anyu én vagyok!
5

Az anyu én vagyok!

Nógrádi Gábor: AZ ANYU ÉN VAGYOK!
komédia zenével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 15:00

Álmodozott már arról, hogy átváltozik és más lesz? Valaki más!
A tudós nagypapa egy kutyán és egy macskán ezt már sikerrel megoldotta. Ám egy napon anya és lánya is testet és szerepet cserél. A kamasz lány kotnyeles, ügyes focista, az anya tanárnő és kétballábas elvált asszony. Felismeri-e a testcserét az elvált apa és új párja, a gátlásos férjjelölt, a feljelentő szomszédasszony és az agilis nyomozópáros? És főleg hogy érzik magukat hőseink egymás bőrében?

A szerző sikerkönyvéből készült színpadi változat napjaink sérült családmodelljében a komédia eszközeivel keresi a megoldást.

Drukkoljunk együtt, hogy sikerüljön!

Előadásunkat minden korosztálynak ajánljuk, családi színházként a családokért.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!