Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások



VOŁOSI Együttes

„VOŁOSI-t hallgatni és nézni olyan, mint átélni egy varázslatot.” (Jun-Lin Yeoh, Rainforest World Music Festival)

„Azt hiszem, ki lehet mondani: ez ma a világ legjobb vonós világzenei produkciója, nem a tempót, nem a hangmagasságokat, nem az időt érzékeljük, hanem a zene egy eddig ismeretlen összetevőjét.” (Végső Zoltán, Élet és Irodalom)

Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a filmzene ötvözeteként született kuriózum garantálja a felfokozott hangulatot! A 2010-ben alakult VOŁOSI a lengyel világzenei élet egyik vezető együttese, mely sorra nyeri a nemzetközi díjakat. Megalakulásuk óta a világszerte több, mint 850 koncertjükkel a különböző koncerthelyszínek, fesztiválok ünnepelt sztárjai, így például – a teljesség igénye nélkül – a King’s Place London, az Amsterdam Concertgebouw, a Sziget Fesztivál, a Wiener Konzerthaus, a St. Martin-in-the- Fields vagy a Rainforest World Music Festival.
Hangzásában és már az összeállításában is kétségtelenül az egyik legkülönlegesebb vonós formáció, mely nagy világkörüli hódító hadjáratra indult a zenerajongók körében. Az öt igazán virtuóz vonós művész elképesztő energiákkal, népi ihletettségű muzsikákkal és teljesen egyedi hangulatával várja a világzene rajongóit Veszprémbe. Lajkó Félix-szel közösen készített lemezük sorozatos toplistás helyezéseknek köszönhetően bekerült 2019-ben a legjobb világzenei lemezek közé. A BBC és több német közszolgálati csatorna is rendszeresen közvetíti koncertjeiket.
A Fesztiválra saját dalokkal érkeznek, melyekben a népi hangulatú elemek mellett az improvizációban bontakoznak majd ki a zenészek, igazi világzenei forgatagba hívva a hallgatóságot.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Lucas Debargue minden kétséget kizáróan napjaink zongoraművészetének egyik legfényesebb csillaga, akinek hihetetlen tehetsége, művészi látásmódja és alkotói szabadsága lenyűgözte a…

A mai magyar könnyűzene egyik legnépszerűbb zenekara a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, és arra,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!