Jegyvásárlás


Program


Auer Fesztivál Veszprém "REVOLUTION" JANOSKA ENSEMBLE  Közreműködik: MENDELSSOHN Kamarazenekar

Auer Fesztivál Veszprém "REVOLUTION" JANOSKA ENSEMBLE Közreműködik: MENDELSSOHN Kamarazenekar

A patinás Deutsche Gramophone lemezcég exkluzív zenekara, a Janoska Ensemble veszprémi fellépése igazi kuriózum lesz. A három pozsonyi testvér – Ondrej, Frantisek, Roman Janoska – és a szintén rokon Julius Darvas alapította világsztár együttes egyedi hangzást, egyedi stílust hozott létre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 20:00

„Revolution” - Janoska Ensemble koncertje

Közreműködik: Mendelssohn Kamarazenekar
Művészeti vezető: Kováts Péter

Fergeteges este elé nézünk…
A patinás Deutsche Gramophone lemezcég exkluzív zenekara, a Janoska Ensemble veszprémi fellépése igazi kuriózum lesz. A három pozsonyi testvér – Ondrej, Frantisek, Roman Janoska – és a szintén rokon Julius Darvas alapította világsztár együttes egyedi hangzást, egyedi stílust hozott létre. A két hegedűs, egy zongorista és egy bőgős alkotta Janoska Ensmeble unikum a világban, ilyen hangzás, ez a játékmód, a különböző stílusú zenék ilyen felhasználása és az improvizáció egyedi keverése az ő saját ötletük. De az ötlet persze kevés lenne, ha a megkérdőjelezhetetlen virtuozitás, a stílusokban – jazz, népzene, latin, roma és
világzene – való tökéletes jártasság nem társulna hozzá. S mindez együttesen adja a garanciát arra, hogy magával ragadja közönségét ez a káprázatos technikájú együttes.

Zenéjükben, koncertjeiken nincsenek sablonok, mindent az adott pillanat, a kreatív újraformálás, az improvizáció határoz meg. Egyet tehetünk, hallgatjuk őket és élvezzük a semmilyen más stílushoz nem tartozó zenéjük szabad áramlását úgy, ahogy ők diktálják.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!