Jegyvásárlás


Program


ARTMENŐK: ÁTVÁLTOZÁS

ARTMENŐK: ÁTVÁLTOZÁS

Az Artman Egyesület kísérleti mozgásszínházi előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 8. szombat, 17:30

Az autóban ülünk. Ötéves vagyok. A kocsi füstöl. Belénk jött valaki hátulról az M7-esen. Az ajtók nem nyílnak, elromlott az elektronikai rendszer. A szüleink a használati útmutatóból próbálják kideríteni, hogyan jutunk ki. "A szélvédő belülről történő, páros lábú rúgás esetén egészben kiesik a helyéről" - találják meg, amikor egy, a kocsijából kiszálló férfi az autónkhoz lép, és kinyitja az ajtót.
Változás. Átváltozás. Alakulások. A gyermekkorból a felnőttbe, egyik identitásból a másikba, az egyénitől a közösségbe. Folyamatos úton levés.

Az előadás Pilinszky János Átváltozás című verséből indulva a saját jelen identitásunkkal és annak változásával foglalkozik. Hogyan, mivel vagyunk itt egyenként, és ez hogyan alkot egy közös folyamatot? Mit mutatok meg szívesen? Mit rejtenék el? Amit megmutatunk, az változtat rajtunk? Változtat rajtatok?
Az ArtMan Egyesület ifjúsági programja a 2020-ban létrejött ArtMenők. Célja, hogy a különböző fogyatékossággal élő és ép fiatalok együtt és egyenértékűen, közös témafelvetések és döntések mentén vegyenek részt a mozgásos foglalkozásokon. Ezeken az alkalmakon alkotói és előadóművészi folyamatokon keresztül mozgásszínházi előadások jönnek létre. Első hosszabb produkciójukat Átváltozás címmel láthatják a nézők.
Szereplők:
Bodócs Diána, Czakó Gabriella, Dobay Júlia, Kováts Rozália, Lendvai Máté, Marián Márk, Mészöly Andrea, Nagy Levente, Sudár Henrietta, Tóth Kata, Tóth Károly

Vendégművészek: Kováts Adél, Nagy Márk / Georgita Máté Dezső
Vizuális koncepció: Szabados Luca
Zene: Mákó Rozi
Rendező: Jobbágy Bernadett és Mészöly Andrea
Támogatók:
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Budavári Önkormányzat, Márai Sándor Művelődési Ház, Bethlen Gábor Alap
Együttműködő partnerek:
Radnóti Miklós Színház, Műhely Alapítvány / Workshop Foundation, Marczibányi Téri Művelődési Központ

Ajánlatunk


Bohózat két részben A krimitörténettel fűszerezett bohózat az első perctől az utolsóig fenntartja a feszültséget, miközben kivételes lehetőséget kínál a színészeknek az önfeledt, egész színpadot betöltő komédiázásra.

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

A világhírű musical Likó Marcell és Marton Lívia új dalszöveg-fordításaival, Vándorfi László magyar szövegkönyv változatával kerül bemutatásra.

Ajánló


Marék Veronika hőseit az egész világ ismeri, a mackó és a kislány történetein generációk nőttek fel. Hétköznapi kalandjaik legnagyobb varázsa,…

A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!