Jegyvásárlás


Program


ÁRTATLAN VAGYOK!
6

ÁRTATLAN VAGYOK!

Olaszország – napfény – szerelem, s egy vitorlás hajó, amely felborul. Természetesen a legrosszabbkor, hiszen a fiatal, cserfes lány meztelenül marad a jéghideg vízben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 30. szombat, 19:00

Georgo Faloni: ÁRTATLAN VAGYOK!
vígjáték

Olaszország – napfény – szerelem, s egy vitorlás hajó, amely felborul. Természetesen a legrosszabbkor, hiszen a fiatal, cserfes lány meztelenül marad a jéghideg vízben. Szerencsére jön egy horgász, aki kimenti, de ezáltal elindul egy félreértés sorozat, komikus helyzetek egymásutánja, aminek persze a vége most is csak a szerelem. Közben pedig csak kapkodjuk a fejünket, hogy a pikáns helyzetekből hogy vágja ki magát egy arisztokrata, önálló, fiatal lány az 1940-es évek elején a legfelkapottabb olasz nyaralóhelyen.

 

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!