Jegyvásárlás


Program


Ármány és szerelem

Ármány és szerelem

Friedrich SchillerÁrmány és szerelem
Színmű

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 8. szerda, 19:00

Ferdinánd és Lujza történetét gyakran emlegetik a német Rómeó és Júliaként. A herceg nagyhatalmú miniszterének fia egy szép polgárleányba szeret bele, melyet a szülők nem néznek jó szemmel egyikőjük oldaláról sem. A titkos, tiltott szerelem okozta cselszövés, intrika és hatalomharc tragikus sorát vonzza maga után. Schiller szomorújátéka a 18. század végéről fest korhű képet, érvényessége azonban máig megkérdőjelezhetetlen. A német drámairodalom legnépszerűbb darabját 1795-ben városunk szülötte, Kelemen László társulata szólaltatta meg magyarul, s most a róla elnevezett Kamaraszínházban kerül bemutatásra.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!