Jegyvásárlás


Program


Aranyoskám

Aranyoskám

A Madách Színház újabb világsikert hozott Budapestre: 2022. szeptember mutatta be az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A musical a Broadway-bemutató után először a Madách Színházban kerül színre, non-replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval, díszlettel, jelmezzel és koreográfiával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 27. szombat, 19:00

Aranyoskám

Az eredeti musical szövegkönyvét Robert Horn írta, zenéjét és a dalszövegeket David Yazbek, Don McGuire és Larry Gelbart története és a Punch Productions produkciójában, Dustin Hoffman főszereplésével készült Columbia Pictures mozifilm alapján. A művet Bárány Ferenc és Puller István fordította. 

A film

Az Aranyoskám (eredeti címe: Tootsie) Sydney Pollack 1982-es filmje, Dustin Hoffman főszereplésével. A film 10 Oscar-jelöléséből a legjobb női főszereplő (Jessica Lange), a legjobb operatőr és a legjobb hang díját nyerte el. A Golden Globe-ot a legjobb női mellékszereplő, a legjobb színész és a legjobb zenés film és vígjáték kategóriában kapta meg. A film cselekményét nagyban adaptálta a musical-változat.

A musical

A filmhez hasonlóan a musical is a tehetséges, de munkanélküli színész történetét meséli el, aki ezúttal nem szappanoperában, hanem Broadway-musicalben próbál szerencsét. A Tootsie-musical bemutatója 2019. április 23-án volt a Broadwayn, a Marquis Theatre-ben. Az európai színházrajongók először Magyarországon, a Madách Színházban láthatják a musicalt.

A Madách Színház előadásának szereposztása:
(A szereplők felsorolása ABC-sorrendben történt.)

Michael / Dorothy....... Sánta László, Serbán Attila, Szemenyei János
Julie........................... Peller Anna, Simon Boglárka
Jeff............................. Ficza István, Hajdu Steve
Rita............................ Csákányi Eszter, Sáfár Mónika
Sandy........................ Balla Eszter, Molnár Gyöngyi
Ron............................ Magyar Attila, Szerednyey Béla
Max............................ Csiszár István, Gömöri András Máté
Stan........................... Galbenisz Tomasz

Díszlettervező: Rózsa István
Jelmeztervező: Rományi Nóra
Zenei vezető / karmester: Köteles Géza
Koreográfus: Tihanyi Ákos
Animáció: Vízvárdi András
Szcenikus: Szűcsborus János
Koreográfus asszisztens: Molnár Ferenc
A rendező munkatársa: Farkas Amáta
Játékmester: Bencze Ilona

Rendező: Szirtes Tamás

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!