Jegyvásárlás


Program


Aquincum - Barbár Napok - Felnőtt jegy

Aquincum - Barbár Napok - Felnőtt jegy

A hagyományőrzők harci bemutatói és kézműves foglalkozások során a romkertbe látogatók megismerkedhetnek a kelták és germánok kultúrájával és szokásaival, továbbá részt vehetnek különleges vezetéseken, előadásokon és játékokon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Barbár Napok

2022. október 1-én és 2-án a múzeum romkertjét barbár kézművesek és harcosok népesítik be, akik bepillantást engednek a Róma által leigázott, illetve a birodalmi határokon túl élő népek mindennapjaiba. A hagyományőrzők harci bemutatói és kézműves foglalkozások során a romkertbe látogatók megismerkedhetnek a kelták és germánok kultúrájával és szokásaival, továbbá részt vehetnek különleges vezetéseken, előadásokon és játékokon.

Találkozzunk Aquincumban!

Részletes program: www.aquincum.hu

A jegy megváltása 1 fő felnőttet jogosít fel belépésre az egyik napon.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!