Jegyvásárlás


Program


APRÓBETŰS RÉSZEK - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté

APRÓBETŰS RÉSZEK - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 19:00

Apróbetűs részek

Nem tartottad fontosnak, nem olvastad el, pedig ott volt az orrod előtt, de már késő, már megvan a baj.  És most nem egy telefon-előfizetésről beszélek, hanem a szerelemről, a családról, a gyerekről. Annyi mindent tudhatnánk előre, annyi mindenre legyinthetnénk, ha ismernénk egymás apróbetűs részeit is. Egy vicces, felkavaró és őszinte est férfiakról, nőkről, gyerekekről és szülőkről.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!