Jegyvásárlás


Program


APOSTOL MUSICAL avagy Nem tudok élni nélküled

APOSTOL MUSICAL avagy Nem tudok élni nélküled

Örülhet az APOSTOL EGYÜTTES ma is nagy létszámú rajongótábora, mert a RaM -ArT Színházban felcsendülnek a legismertebb slágerek, egy ízig-vérig mai musical keretében!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 13. csütörtök, 19:00

A Pesti Broadway Alapítvány a RaM-ArT Színházban bemutatja:

Németh Zoltán – Szenes Iván –Vajda Anikó 

APOSTOL-MUSICAL 

avagy

Nem tudok élni nélküled

 

Örülhet az APOSTOL EGYÜTTES ma is nagy létszámú rajongótábora, mert a RaM -ArT Színházban felcsendülnek a legismertebb slágerek, egy ízig-vérig mai musical keretében!

A „Lévi Story!” elsöprő sikere után a Pesti Broadway Alapítvány újabb produkcióját ezúttal Somogyi Szilárd Nádasdy díjas rendező állítja színpadra, remek szereposztásban.

Miközben Szabó P. Szilveszter és Siménfalvy Ágota korosztályuk „befutott” művészei, a fiatalokat abszolút sztárjelöltek, a Madách Színházban és a Sztárban sztár leszek-ben már nagy sikert aratott Szaszák Zsolt, Gábor Markó, Haraszti Elli, Becz Betti és Pacskó Dorka mellett az Aréna „Rómeó és Júlia” előadásában nagy kiugrásra számítható, a Mozart! musicalben már bizonyított Braga Nikita alakítja majd.

Ne felejts el soha szeretni, Élvezd az életet, Kislány vigyázz, Ne bántsd a Tangót, Okosabban kéne élni, Eladó kiadó most a szívem és persze a Nem tudok élni nélküled…

Az Apostol együttes dalain nem fog az idő, így hát a darab története a mában játszódik, miszerint két fiatal tomboló szerelemre gyullad, egy sok éves kapcsolat újraéled, és olyan üzleti vállalkozás sikere vagy csődje a tét, ahol kísért a múlt - de kérdés, hogy győz-e a jelen?

Félreértéseken, vicces helyzeteken, sok- sok nevetésen át száguld a történet két országban, két fővárosban, Londonban és Budapesten.

A hol drámai hangvételű, hol szórakoztató dallamok jól kiegészítik egymást, miközben a csodálatos slágercsokor egyszerre csábít fiatalt és időst, hogy átélhesse a „ma” romantikáját és a „tegnap” nosztalgiáját!

 

Szereplők:

Misi, 50 körüli üzletember - Szabó P Szilveszter

Judit, 50 körüli írónő - Siménfalvy Ágota

Karellné, 55 körüli takarítónő - Frankó Tünde

Bence, Judit huszonkét éves fia - Braga Nyikita

Lili, Misi húszéves lánya - Becz Bernadett

Alex, Misi 25 éves fia, Lili bátyja - Gábor Márkó

Ági, szállodamenedzser, Tibor felesége - Haraszti Elvira

Tibor, szállodaigazgató, Ági férje - Szaszák Zsolt

Kitti, fiatal portáslány - Pacskó Dorka

Patrik, fiatal pincér fiú és titkár - Vígh Gergő

 

Zenei vezető : Németh Zoltán

Díszlet és jelmez: Rákay Tamás

Koreográfus: Király Béla

Rendező: Somogyi Szilárd

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!