Jegyvásárlás


Program


Apáról fiúra - Vujicsics, Söndörgő, ViGaD
3

Apáról fiúra - Vujicsics, Söndörgő, ViGaD

A három zenekarnak nemcsak repertoárja rokon, de tagjaikat nemzedékeken átívelő rokoni szálak fűzik össze.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 21. szombat, 19:00

Apáról fiúra
Vujicsics, Söndörgő, ViGaD 

A Vujicsics Együttes idén 45 éves, a hozzájuk rokoni szálakkal kötődő Söndörgő a 25. évfordulójára készül, a legfiatalabbak, a ViGaD zenekar pedig 5 esztendős. E ritka együttállás adja a szentendrei koncert egyediségét.

A három zenekarnak nemcsak repertoárja rokon, de tagjaikat nemzedékeken átívelő rokoni szálak fűzik össze.

 A Vujicsics Együttes autentikus előadásmódjával, tradicionális hangszereivel minden fellépésén lenyűgözi a közönséget. A Söndörgő a szüleikhez méltó színvonalat képviselve aratja sikereit itthon és külföldön. Zenéjükben elementáris erővel törnek föl a balkáni zenei világ elemei. A ViGaD zenekar tagjai is ígéretesen bánnak a hangszereikkel, lendületes zenéjükkel bizonyítva a családi  hagyomány átadásának eredményességét.
A koncerten külön-külön és együtt is megszólaltatják majd a Vujicsics Tihamér és Bartók Béla által gyűjtött délszláv dallamokat.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!