Jegyvásárlás


Program


Anna Karenina | MOZI.KERT

Anna Karenina | MOZI.KERT

magyarul beszélő, angol-francia filmdráma, 130 perc, 2012

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 25. szerda, 21:00

1874-et írunk. A vibráló, gyönyörű Anna Kareninának megvan mindene, a férje magas rangú kormánytisztviselő, és Anna a szentpétervári úri társaság megbecsült tagja. Ám Anna egy nap bátyja, Oblonsky kérésére Moszkvába utazik, hogy segítsen megmenteni annak zátonyra futó házasságát. Moszkvában összetalálkozik Vronsky-val, a fess huszártiszttel, akivel azonnal heves vonzalmat éreznek egymás iránt, noha Vronsky épp Oblonsky sógornőjének, Kittynek csapja a szelet.

Rendező | Joe Wright

Szereplők | Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson, Jude Law, Kelly Macdonald

MOZI.KERT látogatásának házirendje

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt kellemes, nyáresti kikapcsolódást ígérő filmvetítéseinkre szerdánként 21:00-tól a MOMkult belső, ligetes kertjében.

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában akusztikus térzene fogadja.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft. A megváltott jegyek nem válthatók vissza.

Regisztrációs jegy váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában. 

Online és személyes jegyvásárlás esetén egy vásárló egy filmre max. 4 jegyet tud egyszerre váltani.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Jegyet mindig csak a soron következő aktuális és a rákövetkező filmre lehet megvásárolni.

Rossz idő esetén a vetítés a színházteremben lesz megtartva.

A faburkolatos kávézó teraszon található bútorok áthelyezése nem lehetséges, azok a MOM Café vendéglátóipari egységhez tartoznak, az ott fogyasztó vendégek számára vannak fenntartva.

A MOZI.KERT-es vetítések napjain a MOM Café terasza 20:00 óráig vehető igénybe.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!