Jegyvásárlás


Program


Anilogue 2019 - A pingvinek titkos élete

Anilogue 2019 - A pingvinek titkos élete

japán animációs film, 119 perc, 2018
japán nyelven, magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 30. szombat, 16:00

Rendező: Hiroyasu Ishida

Nyár egy japán kisvárosban. A kiskamasz Aoyama fülig szerelmes egy fiatal fogászati asszisztensbe. Élete fenekestül felfordul, amikor feltűnik egy csapat pingvin. Vajon honnan jöttek és mit keresnek a településen? Aoyama nyomozásba kezd, az antarktiszi madarak pedig csúcsra pörgetik az izgalmakat.

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!