Jegyvásárlás


Program


Andrew Bovell: Ha elállt az eső

Andrew Bovell: Ha elállt az eső

Andrew Bovell ausztrál szerző négygenerációs, több idősíkon futó családtörténete 2008-as ősbemutatója óta angol nyelvterületen nagy sikereket aratott, díjakat nyert. Magyarországon a 2018-as budapesti premier után most másodszor kerül bemutatásra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 10. kedd, 19:00

Andrew Bovell: Ha elállt az eső
dráma

"Tudom, hogy miért jön. A fiam. Tudom, mit akar. Azt akarja, amit minden fiatalember akar az apjától. Azt akarja tudni, hogy ki is ő. Honnan jön. Hova tartozik. És az életemre mondom, nem tudom, mit fogok neki mondani." – mondja Gabriel York a darab elején. 2039-et írunk, a természeti katasztrófák mindennaposak, a halak már kipusztultak, az emberiség a pusztulás szélén, a családok atomjaikra hullottak, közel az Apokalipszis. Aztán a következő jelenetben visszaugrunk az időben, 1988-ban vagyunk, amikor Gabriel apja is saját, eltűnt apja keresésére indul, mint ötven évvel később unokája, Andrew Price.

Kettejük "nyomozása" során feltárulnak előttünk a múltbéli titkok és tragikus következményeik, és elgondolkodhatunk azon, vajon mennyiben befolyásolják sorsunkat, döntéseinket, választásainkat a felmenőink elhallgatásai, hazugságai. És a jelenbeli tetteink milyen befolyással vannak leszármazottaink életére. És talán meghalljuk az intő jeleket, és kidugjuk a homokból a fejünket. Hogy még mindig nem késő rendbe tenni a dolgainkat, őszintén szembenézni múltunkkal, hogy utódaink boldogulásáért, megmaradásáért felelősséget tudjunk vállalni.

Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!