Jegyvásárlás


Program


Amint halljátok, még élek - Roma nők storytelling kisfilmjei

Amint halljátok, még élek - Roma nők storytelling kisfilmjei

A Sajátszínház program keretében az elmúlt két évben közel 60 többségében roma nő készítette el saját digitális történetét Sályban, Szomolyán, Hevesaranyoson, Nyíregyházán és Lucfalván.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 30. hétfő, 17:00

A 2-4 perces, saját fotókkal illusztrált, saját hangon megszólaló történetek mind olyan meghatározó, sorsfordító életeseményeket mesélnek el, amelyek intézményi (kórházi, gyerekvédelmi, iskolai, büntetésvégrehajtási, stb) szituációkban játszódtak.

2018. április 30-án az Éljen soká Regina! című dokumentumszínházi előadáshoz kapcsolódóan levetítünk egy válogatást ezekből a filemkből és beszélgetést tartunk az alkotók, a műhelyvezetők és szakértők részvételével.

Közreműködők: Bakonyi Anna, Cseke Balázs, Elek Judit Sára, Horváth Kata, Kécza Veronika, Lanszki Anita, Lázár Irén, Makula Réka, Müllner András, Oblath Márton, Puporkáné Balog Katalin, Sztripszky Hanna
 
Partnerek: RomaKép Műhely, SZOMARO (Szomolya), XXI. Századi Roma Nők Országos Egyesülete (Nyíregyháza), Lasko Forrás Egyesület (Hevesaranyos), NMCKKSZSZ Lucfalvi Tanoda (Lucfalva)
Támogatók: Badur Alapítvány, OSF Public Health Program, Trafó

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!