Jegyvásárlás


Program


Amikor én halott voltam

Amikor én halott voltam

Mit tehet egy férfi, ha szereti a feleségét, de házsártos anyósa elszívja előle a levegőt? Kézenfekvő, hogy halottnak tetteti magát, majd álruhás komornyikként elszegődik a saját házába rendbe tenni a dolgokat…
Ez az alaphelyzete Ernst Lubitsch 1916-ban készült, a korabeli kritika szerint „ellenállhatatlanul mulatságos” némafilmjének.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 31. szerda, 19:30

Amikor én halott voltam
Modern burleszk Ernst Lubitsch azonos című némafilmje alapján

Mit tehet egy férfi, ha szereti a feleségét, de házsártos anyósa elszívja előle a levegőt? Kézenfekvő, hogy halottnak tetteti magát, majd álruhás komornyikként elszegődik a saját házába rendbe tenni a dolgokat… Ez az alaphelyzete Ernst Lubitsch 1916-ban készült, a korabeli kritika szerint „ellenállhatatlanul mulatságos” némafilmjének, amely az I. világháborúban elveszett, és csak 1994-ben került elő. A film szemérmetlen cselekményét, expresszív látványvilágát és a burleszk színjátszás ma jobbára ismeretlen technikásságát felhasználva Diego de Brea nemzetközi hírű rendező szokatlan vígjátékot állított a Stúdió K színpadára. A cél a civilizált ember manírjai, és a mögöttük rejlő tabuk leleplezése a társulat férfi színészeinek segítségével, akik primadonnaként és amorózóként is megmutatkoznak az előadásban.

Játsszák: Lovas Dániel, Nagypál Gábor, Spilák Lajos
Zongorán kísér: Darvas Kristóf
Fény: Berta Ninett
Dramaturg: Gyarmati Kata
Rendező és látványtervező: Diego de Brea

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Ferencváros Önkormányzata
A fotót köszönjük Mészáros Csabának!

A BEMUTATÓRA MINDEN JEGY ELKELT, A KÖVETKEZŐ IDŐPONT MÁRCIUS 6.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!