Jegyvásárlás


Program


AMERIKAI LEGENDA

AMERIKAI LEGENDA

Zenés játék, Elvis Presley életéről

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 8. csütörtök, 10:30

Elvis Presley nemcsak korának volt szimbolikus alakja. A mai napig milliós rajongótábor tartja életben a legendát. 2011-ben Budapest díszpolgára lett és a Margit híd budai hídfőjénél parkot neveztek el róla. Az Amerikai legenda című előadásunkkal mi is a „királyra” emlékezünk.
Napvilágot lát Elvis egyetlen házasságának története, magánéletének kevésbé ismert részletei. Felcsendülnek az énekes ismert dalai, hogy újra és újra magával ragadjanak bennünket.

Játszák:

Elvis FRECH ZOLTÁN
Priscilla Presley SZILVÁSI JUDIT


Színpadkép, jelmez: DARVASI ILONA
Ügyelő, asszisztens: PETE ZSUZSANNA

Rendező:
BOROS ZOLTÁN

 

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

zenés játék két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!