Jegyvásárlás


Program


Amadinda Percussion Project - Itt és most 2022 tavasz

Amadinda Percussion Project - Itt és most 2022 tavasz

Az Amadinda Ütőegyüttes repertoárján – a kortárs művek és a tradicionális ütőhangszeres zene mellett – mindig fontos szerepet játszottak az átiratok. A Zeneakadémia hallgatóival közös koncert első felében Bach, Bartók, Ravel és Debussy művei hangoznak el, jellemzően billentyűs hangszerre írt darabok, melyek átültetése dallamjátszó ütőhangszerekre látszólag magától értődő transzformáció.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 4. péntek, 19:00

J. S. Bach: Két és háromszólamú invenciók
J. S. Bach: Olasz koncert, BWV 971
Bartók: 4. vonósnégyes, BB 95 – 4. Allegretto pizzicato
Bartók: Mikrokozmosz, BB 105 – IV. füzet: Báli szigetén
Ravel: Lúdanyó meséi – 3. Csúnyácska, a pagodák császárnője
Debussy: Metszetek – 1. Pagodák
Láposi Dániel: [új mű]
Holló Aurél: Viola Express VAGY Gamelan bound

Amadinda Ütőegyüttes: Holló Aurél, Rácz Zoltán, Váczi Zoltán
A Zeneakadémia hallgatói
Szűcs Máté (brácsa)

Az Amadinda Ütőegyüttes repertoárján – a kortárs művek és a tradicionális ütőhangszeres zene mellett – mindig fontos szerepet játszottak az átiratok. A Zeneakadémia hallgatóival közös koncert első felében Bach, Bartók, Ravel és Debussy művei hangoznak el, jellemzően billentyűs hangszerre írt darabok, melyek átültetése dallamjátszó ütőhangszerekre látszólag magától értődő transzformáció. Bartók 4. kvartettjének nevezetes pizzicato tétele egy egészen különleges élménnyel kecsegtet: a bartóki zene perkusszív karaktere érzéki evidenciaként mutatkozik majd meg. A koncert ősbemutatót is kínál, a fiatal ütőhangszeres művész, zeneszerző és újszerű koncertezési formákkal kísérletező Láposi Dániel, a legutóbbi UMZF Zeneszerzőverseny nagyzenekari kategóriájának győztese ütőhangszeres trióját, melynek előadása látványként is izgalmas lesz.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!