Jegyvásárlás


Program


Álomgyár

Álomgyár

Egy nagy elsöprő és szenvedélyes szerelem története, egy kezdő, német filmrendező önjelölt és egy francia színésznő kapcsolatáról.

ÁLOMGYÁR
német romantikus vígjáték , filmdráma (2019)

Igazi melodramatikus mozifilm az 1960-as évekről, a Barrandov Stúdióról, filmgyárról, miközben 1961-ben egy nap alatt felhúzzák a Berlin Falat. Egy nagy elsöprő és szenvedélyes szerelem története, egy kezdő, német filmrendező önjelölt és egy francia színésznő kapcsolatáról. A két ember sorsán keresztül feltárul a német- és európai történelem fontos korszaka. A film egy igazi cinema paradiso. Mozi a mozifilmben. Látványos, kalandos és magával ragadó igazi mozi, a javából.

Ajánló


A gazdasági és kormányzati válság tetőpontján az angol miniszterelnök azzal szembesül, hogy egy keleti ország külügyminisztere erkölcsileg megkérdőjelezhető és hatalmas…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Dr. CSERNUS Imre előadása Pécsen. Téma: ÉLJ SZÍVBŐL! A jelenlegi jogszabályok alapján a rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható!