Jegyvásárlás


Program


Alma együttes koncertje

Alma együttes koncertje

A zenekar repertoárján a korábbi években született nagysikerű környezetvédelemmel foglalkozó dalok mint a Szuperkukák, Örömzene és a Kis zöld földlakó mellett további, a bolygó és a természet védelmével kapcsolatos tematikus dalokra épülő új műsorral lépnek színpadra - ezúttal Kőbányán is.

Az Alma Együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. (Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket.)

Buda Gábor a 22 évvel ezelőtt megalapított Alma Együttes ötletgazdája, frontembere, énekese és zeneszerzője 2018 augusztusában új zenei alapokra helyezte az általa kialakított hangzást. Két kiváló zenész érkezett a zenekarba Berkesi Alex basszusgitáros és Ránki András billentyűs személyében, akik nem csak virtuóz hangszeres játékukkal, de nagyszerű énektudásukkal is erősítik a produkciót.

A csapat számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.

A Gábor által komponált dalok több mint 305 milliós  youtube letöltéssel büszkélkedhetnek. Legsikeresebb daluk, a Ma van a szülinapom, a leggyakrabban megosztott hazai tartalom a Facebookon.

Olyan sikeres rajzfilmzenéket írtak, mint a Bogyó és Babóca sorozat, főcímdalt készítettek a Khumba című 3D-s animációs rajzfilmhez, nemrég írtak nagylemezt a Hortobágyi Nemzeti Parknak, közös DVD-t készítettek Béres Alexandrával.

 A zenekar évi 250-300 teltházas koncertet ad itthon és külföldön.

2020-ban különleges kezdeményezés keretében az Információs és Technológiai Minisztérium támogatásával 150 állomásos környezetvédelmi roadshow-t indít a zenekar útnak a hazai iskolákban, ahol a koncertek kibővülnek egy fél napos programmá. Itt a gyerekek játékos formában a virtuális térben tanulhatnak korunk környezeti kihívásairól, applikáció, AR/VR játszóház és kiállítás keretében. A zenekar repertoárján a korábbi években született nagysikerű környezetvédelemmel foglalkozó dalok mint a Szuperkukák, Örömzene és a Kis zöld földlakó mellett további, a bolygó és a természet védelmével kapcsolatos tematikus dalokra épülő új műsorral lépnek színpadra - ezúttal Kőbányán is.

Ajánló


Idén, advent idején, egy világjárvány árnyékában csodálatos zenékkel merengünk az ember helyén a…

Ismét vendégünk lesz a chilei svéd mezzoszoprán, Luciana Mancini, aki a tavalyi nagy…