Jegyvásárlás


Program


Állj bele! ÁTLÉPED A VONALAT? Játszótárs: Péter Kata

Állj bele! ÁTLÉPED A VONALAT? Játszótárs: Péter Kata

Az Állj bele! játékot a Zoom platformon valósítjuk meg. A részvételhez fontos a stabil internetkapcsolat, a kamera és a mikrofon, ajánlott a fülhallgató vagy a headset. A játékba mindenki a saját eszközéről (ajánlott a laptop vagy az asztali gép) jelentkezik be.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. február 23. kedd, 20:00

Állj bele! – online
Az Orlai Produkciós Iroda nagy sikerű közösségi színházi játéka az online térbe költözik.

A színház, játék az együttlétről szól, arról, ami a hónapok óta a hétköznapokban is szinte lehetetlen. A járványhelyzet megnehezíti a találkozást, a fizikai kapcsolattartást. A személyességről és a közösségről azonban nem szeretnénk lemondani, ezért az Állj bele! című, 2019 őszén indított és azonnal nagy sikert aratott programsorozatunkat az online térbe költöztettük.

Mi lett volna, ha életünk egy pontján másképp döntünk? Átlépjük-e a határainkat? Merünk-e beszélni az erőszakról? A közösségi színházi játékban Csikász Ágnes és Nagy Zsombor drámainstruktorok vezetésével izgalmas, sokakat érdeklő kérdéseket boncolgatunk, köztük társadalmi, szociális, sőt akár tabutémákat is. A kétórás alkalmakon megosztjuk egymással gondolatainkat, különböző véleményeket és nézőpontokat vizsgálunk meg. A játékos estékhez minden alkalommal csatlakozik hozzánk az Orlai Produkciós Iroda alkotóközösségének egy-egy tagja is.

A játékban maximum 20 fő vehet részt.

Az Állj bele! játékot a Zoom platformon valósítjuk meg. A részvételhez fontos a stabil internetkapcsolat, a kamera és a mikrofon, ajánlott a fülhallgató vagy a headset. A játékba mindenki a saját eszközéről (ajánlott a laptop vagy az asztali gép) jelentkezik be. Egy eszközről csak egy fő vehet részt a játékban. Előzetesen célszerű letölteni az ingyenes Zoom alkalmazást!

Az esemény előtt 24 órával küldjük el a jegyvásárlásnál megadott emailcímre az előzetes tájékoztatót és a belépéshez szükséges linket. A programot pontosan kezdjük, a későket a játék jellege miatt nem tudjuk beengedni az online térbe.

2021. február 20. 20.00
Mi lett volna, ha…?
Hogyan alakult volna az életem, ha…? Egy-egy drámai vagy szürreálisan komikus helyzetben bizonyára mindenki eljátszott már ezzel a gondolattal. Milyen lenne az a másik élet? Igaz-e a mondás, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa, vagy valóban léteznek eleve elrendelt dolgok?
Játszótárs: Nagy Dániel Viktor

2021. február 23. 20.00
Átléped a vonalat?
Hol húzod meg a határaidat? Át mered lépni őket? Érezted úgy, például a karantén alatt, hogy átlépted valamelyik határodat? Hogyan éljük meg és hogyan reagálunk, ha szélsőséges helyzetbe kerülünk? Mikor és mit vállalunk be/fel? Hogyan lehet minket kimozdítani a komfortzónánkból? Egyáltalán: ki kell-e mozdulnunk belőle?
Játszótárs: Péter Kata

2020. február 26. 20.00
Mersz beszélni róla?
Hol kezdődik az erőszak? Hogyan viszonyulunk hozzá, ha az utcán, a munkahelyen, az iskolában vagy a családon belül történik? Hogyan viselkedünk, ha áldozatok, elkövetők vagy szemlélők vagyunk? Merünk beszélni róla?
Játszótárs: Péterfy-Novák Éva

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!