Jegyvásárlás


Program


Állatok Világnapja

Állatok Világnapja

Az állatok világnapja alkalmából egész nap állatsimogató, kézműves foglalkozások, arcfestés, ugrálóvár és színes programok, előadások várják a kicsiket és a nagyokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 30. szombat, 10:00

A részletes programunk:
10:00 - Családi táncház a Téka együttessel (Támogatás: )
11:00 - Gerzson, a ganajtúró bogár házasodik –Bagárháton bemutatók
Gerzson, a Bogárréten élő tavaszi álganéjtúró bogár, feleségül kéri Erzsókot, a ganéjtúró bogár leányt. Azonban Erzsók csak akkor megy feleségül Gerzsonhoz, ha a bogár legény a Földön élő rokon bogarak által készített golyókból hoz neki….
14:00 - Pesterzsébet - Kapitánypusztai Kutyaiskola bemutatója
15:00 - Mazsola – Fabula Bábszínház előadása (Mazsola, a gazdájától elkergetett induri-pinduri malac és a melegszívű Manócska felejthetetlen történetei elevenednek meg a bábszínpadon. Az előadás Bálint Ágnes eredeti meséje alapján)
Könyvtár program: diavetítés –Történetek a Futrinka utcából

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

zenés játék két részben

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!