Jegyvásárlás


Program


ALADDIN

ALADDIN

A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.
 több

Aktuális előadások



 A fordulatokban gazdag musicalben a jó és rossz harca, a hihetetlen varázslatok és a misztikus keleti világ csodái váltakoznak, melyet a Nemzeti Lovas Színház művészei tesznek igazán fordulatokban gazdaggá.

  • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!
  • A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson!  

 

 

Ajánló


A társas-játékban a közönség is aktív részesévé válhat párkapcsolatainkról szóló forgatókönyvek alakulásának. Szokásos zsákutcák kelnek életre, és az improvizációs jelenetek…

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan…

Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk zenés játék Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!