Jegyvásárlás


Program


Agárdi Popstrand - MOBILMÁNIA

Agárdi Popstrand - MOBILMÁNIA

A Velencei-tó partján, van egy legendás koncert helyszín! Egyedülállóként, már 1977-től színes programokkal és nagyszabású rendezvényekkel várja a 4 generációs, hűséges és igényes közönségét. Ez a szórakozási és kirándulási élményszínpad, az Agárdi Popstrand.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 6. szombat, 19:00

Agárdi Popstrand - MOBILMÁNIA

A Velencei-tó partján, van egy legendás koncert helyszín! Egyedülállóként, már 1977-től színes programokkal és nagyszabású rendezvényekkel várja a 4 generációs, hűséges és igényes közönségét. Ez a szórakozási és kirándulási élményszínpad, az Agárdi Popstrand.

Kinek ne lenne legalább egy, a  Velencei-tóval és a Popstranddal kapcsolatos élménye? A legnépszerűbb magyar zenekarok az éves esemény naptárjukban elsőként karikázzák be a nyári agárdi koncertjük dátumát. A vidéken a legnagyobb múlttal rendelkező és emberi léptékű szabadtéri színpad, egy vízparti, gyepszőnyeges, gyönyörű természeti környezetű és 2.2 méter magas óriás színpad, ahol mindenki mindent lát! A Mobilmánia koncert után közkívánatra, ismét lesz Rock Dance Beach, retro parti.          

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!