Jegyvásárlás


Program


AdyBandi - Rendhagyó irodalom óra - Ady100 - Várkert Irodalom - Regisztrációs jegy

AdyBandi - Rendhagyó irodalom óra - Ady100 - Várkert Irodalom - Regisztrációs jegy

100 éve halt meg Ady Endre (1877-1919), az egyetemes magyar irodalom kiemelkedő alakja, a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője. A Várkert Irodalom tematikus ADY napján célunk az, hogy a magyar irodalom egyik legnépszerűbb szerzőjét több oldalról mutassuk meg: a költő, a publicista, a nagy utazó, a szerelmes és vágyakozó férfi egyaránt fókuszba kerül programjainkon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 9. szombat, 16:00

Ady életét jól ismerjük, de sok olyan epizód van, aminek megismerésével, megértésével még közelebb kerülhetünk mondanivalójához, verseihez. Az utazó, a szerelmes, a publicista Ady, Párizs szerelmese, vajon hogyan élte meg a francia napokat? Hogyan dolgozott, kivel járt össze, mit olvasott és miképp születtek publikációi? Egy eddig kevésbé ismert Ady kép várható a Várkert Irodalom rendhagyó irodalomóráján, amelyet E. Csorba Csilla Ady. A portrévá lett arc című könyve köré építünk fel.

Vezetik: E. Csorba Csilla művészettörténész és Juhász Anna irodalmár

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!