Jegyvásárlás


Program


Adventi Színház – Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood

Adventi Színház – Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood

Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood
Vígjáték két felvonásban, a Veres1 Színház előadásában
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 8. péntek, 19:00

Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha utazótársulatukkal már csak világvégi kisvárosokban léphetnek fel? Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha abból a társulatból már a saját lányuk is kilépett, és súgónak is csak egyikük teljesen süket édesanyját tudják alkalmazni? Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha botrányos módon tudódik ki a férfi hűtlensége? Mit tehet ez a színészházaspár, ha életük nagy lehetősége akkor sétál be, amikor éppen minden összeomlik? Mit tehetnek, ha véletlenül kis híján megölik a lányuk kérőjét? Mit tehet a kérő, ha mindenki azt hiszi nem ő a kérő? És mit tehet a néző, ha mindezt a zűrzavart, a félreértéseket és komikus helyzeteket két felvonásban meg kell néznie? Semmit. Azon kívül, hogy annyit nevet amennyit csak bír.

Ajánlatunk


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!