Jegyvásárlás


Program


Adventi Koncert - Lumen Christi Gospel Kórus

Adventi Koncert - Lumen Christi Gospel Kórus

A jövőre húsz éves Lumen Christi Gospel Kórus a fekete gospel zene hazai képviselője. A néger spirituálé alapjára építkező gospel dalokat jellegzetesen egyéni felfogásban adják elő.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 9. szombat, 17:00

A koncerten tradicionális afro-amerikai spirituálék átiratai, az Apácashow I-II című filmek betétdalai, valamint díjnyertes kortárs gospel zeneművek csendülnek fel.
A Lumen Christi Gospel Kórus többször szerepelt nemzetközi kórusversenyeken. 2015 júliusában Magdeburgban az Európai Kórusversenyen a gospel/spirituale kategóriában a bajnokok versenyében ezüstérmet nyert, majd 2017 áprilisában a XVI. Budapesti Nemzetközi Kórusversenyen I. fokozatú arany diplomát szerezett.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!