Jegyvásárlás


Program


Adventi Koncert - Dresch Quartet

Adventi Koncert - Dresch Quartet

A tenor- és szopránszaxofonos, fuhunt és számos más fúvós hangszert megszólaltató Dresch Mihály a magyar népzenéből táplálkozó muzsika legkiválóbb művelője, a hazai jazz- és világzene emblematikus alakja.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 12. csütörtök, 19:00

Adventi koncert - Dresch Quartet

A tenor- és szopránszaxofonos, fuhunt és számos más fúvós hangszert megszólaltató Dresch Mihály a magyar népzenéből táplálkozó muzsika legkiválóbb művelője, a hazai jazz- és világzene emblematikus alakja. Azon kevés előadók egyike, akik nemzetközileg is ismertek és elismertek. Köszönheti ezt kimagasló tehetségének, és annak a zenei alázatnak, mely minden megszólaltatott hangot őszintévé és egyedivé varázsol játékában.

Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!