Jegyvásárlás


Program


Abrakadabra - Gyerekműsor

Abrakadabra - Gyerekműsor

A bűvészet egyik legvarázslatosabb része, mikor gyerekeknek bűvészkedünk. Az Abrakadabra kifejezetten gyerekek számára összeállított bűvészműsor, ahol kicsik és nagyok közösen varázsolnak, segítenek a bűvésznek a színpadon megteremteni a csodát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 5. péntek, 19:00

Garantált kikapcsolódás az egész család számára.
Kifejezetten gyerekműsor (6 éves kortól ajánlva), bár a tapasztalat azt mutatja, hogy a szülőknek ugyanannyira tetszik és élvezik, mint csemetéik. :)

A műsor időtartama körülbelül másfél óra.
 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!