Jegyvásárlás


Program


Abe Burrows - Kaktuszvirág

Abe Burrows - Kaktuszvirág

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla.

Abe Burrows: Kaktuszvirág

A vígjáték szereplői: Kovács Patrícia, Ötvös András, Józsa Bettina / Gombó Viola Lotti,
Hunyadi Máté / Rohonyi Barnabás, Schruff Milán, Ficzere Béla, Fekete Györgyi, Mész Adrienn

Rendező: Novák Eszter

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne,Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család. Meg kell tehát győzni őt, hogy a “feleség” boldog, ha megszabadulhat Julian-től.

De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet? A komédia zenés változata után most először látható Magyarországon a Broadway-változat, amely alapján a nagy sikerű film készült Walter Matthau, Ingrid Bergman és Goldie Hawn főszereplésével.

Ajánló


Beszélgetés Sebestyén Balázzsal. Beszélgetőtárs Kadlecsik Zoltán evangélikus lelkész és mentálhigiénés szakember.

Beethoven: G-dúr variációk Wenzel Müller Ich bin der Schneider Kakadu című témájára, op.…

30 millió eladott album, 160 arany-, és platina-díj 33 országban. Nem rossz teljesítmény…