Jegyvásárlás


Program


A végzet órái

A végzet órái

A VÉGZET ÓRÁI című zenés monodráma egy fénycsóvát vet a léleknek abba a világába, melyben egy ’56-os, elítélt fiatalember utolsó napjait, óráit, az emlékezés, a félelem, és az örök jövő reménye között őrlődve éli át.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 7. kedd, 19:30

A végzet órái

1957 nyarán ragyogóbb volt a napsütés, és sötétebb az árnyék. Sokan fellélegeztek az addigi feszültségek enyhülése miatt, de az emberek tudták, hogy a háttérben folynak a megtorlást szolgáló perek, születnek az ítéletek.

A darabot azok tekintsék meg, akik lelkileg elég erősek hozzá, és akik a valóság mélyebb megismeréséhez a művészet eszközeit választják.

Írta: Pajor András
Megzenésítette és előadja: Kristofori Ferenc

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!