Jegyvásárlás


Program


A Vasember
7

A Vasember

Tony Stark a milliárdos feltaláló élete egyik pillanatról a másikra megváltozik, amikor egy fegyverbemutató után a csoportját támadás éri. A férfi életveszélyes sérülést szenved egy a mellkasába fúródott vasszilánktól. Lábadozása közben a túszul ejtői megparancsolják neki, hogy építsen minden eddiginél pusztítóbb fegyvert.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 25. péntek, 21:30

A Vasember / Iron Man
amerikai fantasztikus akciófilm, 126 perc, 2008
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Tony Stark, a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik, mely lassan halad a szíve felé. Ráadásul foglyul ejtik és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony meg is építi, azonban egy olyan páncélöltözet formájában, amely segítségére lehet a szökésben és távol tartja a vasszilánkot a szívétől. Így születik meg a legendás Vasember.

Szereplők:
Tony Stark/Vasember........ Robert Downey Jr.
Virginia 'Pepper' Potts....... Gwyneth Paltrow
Obadiah............................ Stane Jeff Bridges
Christine Everhart............. Leslie Bibb

Rendező: Jon Favreau
Író: Stan Lee, Jack Kirby, Larry Lieber

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!