Jegyvásárlás


Program


A varázslat mesterei - gyerekeknek

A varázslat mesterei - gyerekeknek

Nagy bűvészek kicsiknek két időpontban, 11 és 16 órakor
Fellépnek: Varázs Tamás, Rolando, Amy bohóc
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 18. szombat, 16:00

Magyaroroszág legkiválóbb gyermekbűvészei egy színpadon! Látványos mutatváyok, hihetetlen trükkök - kihagyhatatlan lehetőség a különleges élményeket kereső családoknak.

Varázs Tamás régi kedvence a Kultúrkúria látogatóinak, sok humorral átitatott produkciói mindig ámulatba ejtik a közönséget., ezúttal seriffként is megismerhetjük Rolando bűvész több mint 18 év szakmai tapasztalattal a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája. Műsoraiban a humort ötvözi a kézügyességi bűvészettel és a mentalizmussal. Amy bohóc interaktív műsorával pedig biztos a jókedv, móka, varázslás.

Tamás és vendégei nemcsak trükkök sorozatával, hanem egy különleges élmény átélésével is elvarázsolnak bennünket.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!