Jegyvásárlás


Program


A Tallinni Kamarazenekar és az Észt Filharmónia Kamarakórusa - Arvo Pärt

A Tallinni Kamarazenekar és az Észt Filharmónia Kamarakórusa - Arvo Pärt

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 23. péntek, 19:30

Arvo Pärt: Salve Regina
Arvo Pärt: Adam’s Lament
Arvo Pärt: Cantus in Memoriam Benjamin Britten
Arvo Pärt: Te Deum

Az Észt Filharmónia Kamarakórusa Tallinni Kamarazenekar Vezényel: Tõnu Kaljuste

A kortárs zeneszerzés egyik legnagyobb alakja, az idén nyolcvanhárom esztendős Arvo Pärt életműve egyre ismertebbé válik hazánkban – ám arra eddig kevés példa akadt, hogy egy egész, nagy előadóapparátust foglalkoztató koncertet szenteltek volna művészetének valamely hangversenytermünkben. Most erre is sor kerül – ráadásul a legautentikusabbnak tekinthető Pärt-előadók érkeznek a Zeneakadémiára: a Tallinni Kamarazenekar és az Észt Filharmónia Kamarakórusa (melynek vezetője, egyben a koncert dirigense, Tõnu Kaljuste). A koncerten felhangzó négy kompozíció különböző alkotói korszakokat képvisel: az 1977-es Cantus in memoriam Benjamin Britten az ezekben az években kidolgozott új kompozíciós eljárás, a tintinnabuli egyik első képviselője, a Te Deum a nyolcvanas években keletkezett, míg a Salve Regina (2001) és az Adam’s Lament (2009) immár a szerző kései kompozícióit reprezentálják.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!