Jegyvásárlás


Program


A sztyeppe illata-Spirit of Steppe

A sztyeppe illata-Spirit of Steppe

A vadregényes keleti sztyeppék mondákkal és gazdag történelmi hagyományokkal átitatott, egzotikus világába kalauzol a Fővárosi Nagycirkusz április 5-től látható új műsora.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 17. vasárnap, 15:00

A vadregényes keleti sztyeppék mondákkal és gazdag történelmi hagyományokkal átitatott, egzotikus világába kalauzol a Fővárosi Nagycirkusz új, április 5-től látható A sztyeppe illata című műsora. Türkmén, üzbég, mongol, magyar és ukrán artistaművészek elevenítik fel kulturális gyökereiket a cirkuszművészet segítségével. A műsorban autentikus zenére vágtázó lovak, hajlékony és vakmerő artisták és megannyi csoda vár.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!