Jegyvásárlás


Program


A szerelem angyala (Szindbád)
2

A szerelem angyala (Szindbád)

1 színésznő 1 férfi és 9 nő szerepében. Megjelennek a nők, és a férfi, akihez mindegyiküknek köze volt. Melyikük volt őszinte, melyikük hazudott és miért? Talán nem is számít. A fontos, hogy megmaradjon az az életadó lüktetés a szívben. ... és miért pont nő játssza Szindbádot, a férfit ? ...  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 22. péntek, 17:30

A szerelem angyala (Szindbád)
(Takáts Andrea / Pokerface Produkció előadása)

1 színésznő 1 férfi és 9 nő szerepében. Megjelennek a nők, és a férfi, akihez mindegyiküknek köze volt. Melyikük volt őszinte, melyikük hazudott és miért? Talán nem is számít. A fontos, hogy megmaradjon az az életadó lüktetés a szívben. ... és miért pont nő játssza Szindbádot, a férfit ? ... szokták kérdezni... Egészen egyszerű az oka: belebújva bőrébe - ha teljesen nem is értjük -, talán az érzelmeken keresztül mégis megérthetjük az ellenkező nem motivációját egy-egy olyan helyzetben is, ahol a belünket taposta ki.

A színpadi változatot Krúdy Gyula: Szindbád novellái alapján Bodor Böbe és Takáts Andrea készítette.

Játssza: Takáts Andrea
Zene: Barna BalázsRendező: Bodor Böbe

Az előadás hossza: kb. 70 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!