Jegyvásárlás


Program


A Szent Efrém Férfikar bemutatja: Bécsi esték III. – Wiener Mulatschag

A Szent Efrém Férfikar bemutatja: Bécsi esték III. – Wiener Mulatschag

Egy wirtigli bécsiesch kórustalálkozóra invitáljuk a mélyen tisztelt publikumot a sorozat záróestjén, ahol a Szent Efrém Férfikar legendás kórusok és ismeretlen (ám rendkívül ígéretes) együttesek bőrébe bújva rója le a tiszteletét Bécs előtt.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 30. szombat, 19:30

 Közreműködik:

    Műsorvezető: Majoros Rita
    Gupcsó Gyöngyvér – zongora
    Szent Efrém Férfikar
    Művészeti vezető: Bubnó Tamás

Ötödik éve, hogy a Szent Efrém Férfikar évbúcsúztató sorozatot ad a BMC Nagytermében: Párizs, London, Róma és New York után a Férfikar és vendégei ezúttal Bécsbe ragadják el a közönséget 2017. december 28 és 30 között. A zenei utazás során a klasszikus mesterektől Liszten és Brahms-on keresztül Mozart-ig sok mindenkit megidéznek, akinek életében fontos szerepet játszott a Császárváros. A nagyszerű hangulat és kedély mindhárom este jelen lesz, s persze a „gemütlich” együtt éneklés is a tisztelt közönséggel!

Egy wirtigli bécsiesch kórustalálkozóra invitáljuk a mélyen tisztelt publikumot a sorozat záróestjén, ahol a Szent Efrém Férfikar legendás kórusok és ismeretlen (ám rendkívül ígéretes) együttesek bőrébe bújva rója le a tiszteletét Bécs előtt. A King’s Singerstől kezdve a Wiener Sängerknabenen át amerikai gospel-kórusig és török bevándorló együttesig terjed a fellépők sora, akiket a Szent Efrém Férfikar személyesít meg – és mindannyian reméljük, hogy az átváltozás nem a kafkai fájdalmat, hanem a haydn-i kellemet fogja inkább megidézni!

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!