Jegyvásárlás


Program


A Suszter manói - zenés, verses előadás

A Suszter manói - zenés, verses előadás

Zenés, verses előadás
Egyszer egy becsületes suszter nagyon elszegényedett. Olyan nagyon, hogy már nem is meredt mása, mint egy cipőre való anyaga.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 12. szombat, 16:30

Egy este is, ahogy szokta, kikészítette a maradék bőrt, hogy másnap elkészítsen belőle egy cipőt. De aznap, az éj leple alatt, manók látogattak a cipész műhelyébe és elkészítettek reggelre a szép pár lábbelit. Így ment ez estéről estére, egyre több cipőt készítettek a suszternek, aki újra jómódban élhetett. Nem is volt hálátlan a cipész és a felesége, cserébe ruhákat varrtak a manóknak, és azzal lepték meg őket.

Na de kik is ezek a manók? Ők csak egyszerűen manók? Akik csak jót szeretnének?
Vagy mit, és kit hívhatunk még “manónak”?
Barátságot? Jó szándékot? Önzetlenséget?
Vajon hozzánk is ellátogatnának a manók?
Vagy akár én is lehetek “manó”?

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!