Jegyvásárlás


Program


A SÓ - avagy bábokkal való játék

A SÓ - avagy bábokkal való játék

A SÓ – avagy bábokkal való játék
megbántásról, bujdosásról, szerelemről és megbocsájtásról
az Álomzug Társulás és a Ládafia Bábszínház közös produkciója

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 13. szombat, 10:00

Az öreg király születése napján világgá zavarja legkisebbik leányát, mert az hízelgés helyett tiszta szívből mondja édesapjának, hogy úgy szereti őt, mint az emberek a sót. A leány bujdosása során megismerkedik egy titokzatos öregemberrel és egy legénykével, aki… na de ez legyen meglepetés!

Az ismert magyar népmese feldolgozása fából faragott bábokkal, régi használati tárgyakkal, élő játékkal, énekszóval, muzsikával kísérve.

Az előadást óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk és mindenkinek, aki szereti a sót.

Belépő: egységesen 1000 Ft

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!