Jegyvásárlás


Program


A Sátán ügyvédje - TükörKép Társulat / Spirita Társulat

A Sátán ügyvédje - TükörKép Társulat / Spirita Társulat

TükörKép Társulat / Spirita Társulat
Felnőtt tanmese egy felvonásban

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 16. szombat, 19:00

Kevin Lomax, a sármos és sikeres ügyvéd fiatal felesége unszolására elvállal egy jól fizető állást egy nagyvállalatnál. Lucius Milton, a vezérigazgató extrém és rejtélyes alak, aki egyre több erkölcstelen, morálisan megkérdőjelezhető ügyet bíz az ifjú titánra. A tisztesség és a becsület fokozatosan a háttérbe szorul, Kevin feleségét nyomasztó víziók és hallucinációk kezdik gyötörni, és lassan kiderül: semmi sem az, aminek látszik.

A nagy sikerű, 1997-es mozifilm posztmodern átiratában a szereplők törékeny, bűnökkel és kétségekkel terhelt alakok, akiknek sorsa a földi Pokol kapujában különleges, elgondolkodtató és zavarba ejtő erkölcsi tanmesébe torkollik.

A TükörKép Társulat a Spinoza Színház egyik állandó fellépőjeként évek óta készít szórakoztató előadásokat. A Sátán ügyvédje az első színházi együttműködésük a Bethlen Téri Színház rezidens prózai társulatával, a Spirita Társulattal.

Szereplők: Darányi Ádám (Kevin Lomax), Nagy Katalin (Mary Ann Lomax), Bárány Gergely (Lucius Milton), Rumán Cintia Zsófia (Desdemona)
Látvány: Galkó Janka
Fény és hang: Budai Géza
Rendezőasszisztens: Linke Dorottya
Író és rendező: Egressy G. Tamás

16 éven felülieknek!

Az előadás 70 perces.

A Spirita Társulat független színházi alkotók csoportja, amely immár harmadik éve dolgozik a budapesti Bethlen Téri Színház rezidens prózai társulataként. Az elmúlt évek folyamán klasszikusokat – Rómeó és Júlia, Hamlet, Antigoné, Macbeth, Zárt tárgyalás, Szentivánéji álom – és kortárs színműveket – Pusztuló, Bársonyos reggel, Túlvilági utazók, iJobs – egyaránt színpadra vittek.

Ajánlatunk


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!