Jegyvásárlás


Program


A Sátán ügyvédje - TükörKép Társulat / Spirita Társulat

A Sátán ügyvédje - TükörKép Társulat / Spirita Társulat

TükörKép Társulat / Spirita Társulat
Felnőtt tanmese egy felvonásban

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 16. szombat, 19:00

Kevin Lomax, a sármos és sikeres ügyvéd fiatal felesége unszolására elvállal egy jól fizető állást egy nagyvállalatnál. Lucius Milton, a vezérigazgató extrém és rejtélyes alak, aki egyre több erkölcstelen, morálisan megkérdőjelezhető ügyet bíz az ifjú titánra. A tisztesség és a becsület fokozatosan a háttérbe szorul, Kevin feleségét nyomasztó víziók és hallucinációk kezdik gyötörni, és lassan kiderül: semmi sem az, aminek látszik.

A nagy sikerű, 1997-es mozifilm posztmodern átiratában a szereplők törékeny, bűnökkel és kétségekkel terhelt alakok, akiknek sorsa a földi Pokol kapujában különleges, elgondolkodtató és zavarba ejtő erkölcsi tanmesébe torkollik.

A TükörKép Társulat a Spinoza Színház egyik állandó fellépőjeként évek óta készít szórakoztató előadásokat. A Sátán ügyvédje az első színházi együttműködésük a Bethlen Téri Színház rezidens prózai társulatával, a Spirita Társulattal.

Szereplők: Darányi Ádám (Kevin Lomax), Nagy Katalin (Mary Ann Lomax), Bárány Gergely (Lucius Milton), Rumán Cintia Zsófia (Desdemona)
Látvány: Galkó Janka
Fény és hang: Budai Géza
Rendezőasszisztens: Linke Dorottya
Író és rendező: Egressy G. Tamás

16 éven felülieknek!

Az előadás 70 perces.

A Spirita Társulat független színházi alkotók csoportja, amely immár harmadik éve dolgozik a budapesti Bethlen Téri Színház rezidens prózai társulataként. Az elmúlt évek folyamán klasszikusokat – Rómeó és Júlia, Hamlet, Antigoné, Macbeth, Zárt tárgyalás, Szentivánéji álom – és kortárs színműveket – Pusztuló, Bársonyos reggel, Túlvilági utazók, iJobs – egyaránt színpadra vittek.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!