Jegyvásárlás


Program


A rút kiskacsa-bábjáték
2

A rút kiskacsa-bábjáték

A jól ismert Andersen mese bábszínházi adaptációját láthatjuk, csodaszép, különleges technikájú, klasszikus bábfigurákkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 16. vasárnap, 11:00

A baromfiudvarban a legnagyobb tojásból utolsóként bújik elő egy rút kiskacsa. Az első pillanattól kezdve idegenkedve fogadják, mindenki bántja és csúfolja. Egy nap aztán bánatában világnak indul. Sok megpróbáltatáson és kalandon keresztül igaz barátra talál a félelmetesnek tűnő Macsek személyében, akinek a segítségével sikerül túlélnie a hideg téli napokat. A tavasz beköszöntével a hajdani rút kiskacsa csodaszép hattyúvá cseperedik.

Szereplők: Rút kiskacsa, Macsek, Kacsamama, Kacsanéne, Blöki, kiskacsák, tyúkok, Róka, Hattyú

Ajánlatunk


Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!