Jegyvásárlás


Program


zzA régi nyár
10

zzA régi nyár

Szerelem, csalódás, emlékek, mára már "örökzöld" slágerek, parádés szereposztás... Mindez együtt, egy előadásban, Szabó Máté rendezésében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 20. vasárnap, 19:30

Lajtai Lajos-Békeffi István: A régi nyár

Szerelem, csalódás, emlékek, mára már "örökzöld" slágerek, parádés szereposztás... Mindez együtt, egy előadásban, Szabó Máté rendezésében.

A történet szerint Mária, az ünnepelt művésznő lánya, Zsuzsi váratlanul érkezik haza. A fiatalos, ámbár mégiscsak "idősödő" anya számára rövid időn belül egyértelmű lesz, Zsuzsi szerelmes. A színésznő szeretné távol tartani lányát a férfiaktól, megóvni attól a fájdalomtól, amit neki tizennyolc évvel korábban kellett megélnie. Az élet abszurditása, a "véletlenek összejátszása" azonban - mint mindig - most is sajátos helyzeteket eredményez. Előkerül az egykori nagy szerelem, felelevenednek annak a bizonyos régi nyárnak soha el nem múló pillanatai, és Mária minden igyekezete ellenére Zsuzsihoz is megérkezik egy fiatalember...

Lajtai Lajos és Békeffi István eredetileg Fedák Sárinak írta a darabot, de végül az 1928-as bemutatón Honthy Hanna játszotta nagyszerűen. A régi nyár azóta számtalan teátrum műsorán szerepelt. Ezúttal színházunk örök primadonnája, Kalocsai Zsuzsa alakítja Máriát, a híres színésznőt.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!