Jegyvásárlás


Program


A padlás
6

A padlás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 7. kedd, 14:30

 Mit és kiket rejt a varázslatos, legendás padlás? Időutazás ég és föld között, mesésen és valóságosan, retróhangulatban, generációkat összekötő történettel, s olyan slágerré vált dalokkal, mint a Fényév távolság, az Örökre szépek vagy a Szilvásgombóc.

 

A soproni előadás 1986-ba viszi vissza a történetet, azokba a nyári hónapokba, amikor Presser Gábor és Sztevanovity Dusán megírta a művet. A darab egy soproni padláson játszódik, ahol a Rádiós – egy nagy tudású, fiatal feltaláló, később Nobel-díjra esélyes tudós – dolgozik és találkozik a szellemvilág képviselőivel. Az előadásban egymás mellett, egymást átszőve létezik a mese, a transzcendens világ és a valódi kordokumentum: megidéz egy valóságos létállapotot, ugyanakkor – a jó meséhez illően – elvégzi a valós világ korrekcióját is, így aztán még a gonosztevők lelke is megjavítható.

 

Az előadás hét éven aluliak számára nem ajánlott.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!